Hvad søger du?
 
Skjul søgeformular
 
Velkommen til Bisnode Market

Vi er glade for løbende at kunne præsentere nyheder på MarketProfile og du har som kunde oplevet mange små forbedringer igennem det seneste års tid. Vi har i juli lanceret en nyhed, der gør MarketProfile til et endnu stærkere værktøj når det gælder analyse inden for salg og marketing.

Fra juli har alle MarketProfile kunder adgang til mere end 80 forskellige regnskabstal på aktie- og anpartsselskaber – og alle tal kan naturligvis eksporteres til f.eks. Excel. Tallene er også søgbare så du kan segmentere endnu mere målrettet end tidligere og vi håber du som kunde oplever endnu flere muligheder i forhold til tidligere.

De mange regnskabstal har været et ønske fra mange af vores kunder, der har efterspurgt mere information så de kan træffe bedre beslutninger. Med juli opdateringen er Bisnode Market den mest komplette informationsdatabase i Danmark og vi er stolte over at levere MarketProfile til en bred vifte af danske virksomheder.

Om ganske kort tid lancerer vi Market Connected – et opdateringsværktøj, der kæder personerne i Dansk erhvervsliv endnu mere sammen end nogensinde før. Du hører selvfølgelig mere fra os jo tættere vi kommer på lanceringsdatoen.

Log ind


 


 

 
» Glemt adgangskode?
 
 
 


Nyheder
Dialogmagasin

Dialogmagasin er på gaden så hvis du ikke har modtaget det fra os endnu er du velkommen til sende en mail på infomarket@bisnode.dk. Denne gang er der artikler om hvad det i grunden koster at have dårlig datakvalitet i virksomheden samt hvordan din kundedatabase kan hjælpe dig med at omsætte for mere. Dialogmagasin udkommer to gange årligt med relevante artikler og nyheder inden for erhvervsinformation og du kan abonnere på vores nyhedsmagasin ved at maile infomarket@bisnode.dk og skrive ”Dialogmagasin” i overskriften.

 
Produktnyheder
Salesoptimizer

Bisnode Marked lancerer det salgsværktøj du altid har manglet.

I vores arbejde med at tilbyde og udvikle Danmarks bedste salg- og marketingsløsninger er vi stolte af kunne præsentere Salesoptimizer - et værktøj, der sikrer dig større salg og færre omkostninger. Salesoptimizer er intet mindre end en verdensnyhed, da produktet er det eneste af sin art i verden og indtil videre har Salesoptimizer været genstand for en voldsom interesse efter det er blevet lanceret.

Salesoptimizer er ekstremt brugervenligt og kan på under 5 minutter give dig et komplet billede omkring din kundesammensætning og ikke mindst hvilke kundeemner, der er mest oplagte for din virksomhed at tage fat i. Med andre ord – Salesoptimizer giver den ”perfekte” emneliste, som du med det samme kan bruge til at skabe salg og minimimere dine omkostninger.

Klik på Salesoptimizer for meget mere information og kontakt os på 38 16 97 60 eller infomarket@bisnode.dk hvis du ønsker at se produktet.

Kontakt os
Bisnode Market A/S

Har du brug for yderligere information angående indholdet i vores produkter, eller vi du vide mere om Bisnode Market A/S - så kontakt os på telefon 38 16 97 60. www.bisnodemarket.dk

Bisnode Market A/S • Tobaksvejen 21, DK-2860 Søborg • Telefon +45 38 16 97 60 • E-mail infomarket@bisnode.dk